Projekt

TS Byggkoncept är ett självklart val vid entreprenad lokalt förankrade i Skåne. Vår ambition är att växa och bli en ledande aktör inom bygg!

Några utvalda referensprojekt

Vi utför alla typer av bygguppdrag som t. ex. entreprenad, betongarbeten, armeringsarbeten och ventilationsarbeten. Här nedan är några av våra senaste projekt som visar vårt breda utbud av tjänster. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av mer information om tidigare projekt.

Kv Solkatten, Lund

Denna gång har TS Byggkoncept fått förtroendet att utföra installation av ventilationssystem på Kv Solkatten i Lund. 

Projektets läge är i det nya Lund, Brunnshög och byggnationen kommer att innehålla totalt 169 hyreslägenheter.
Kv Solkatten beräknas stå klart till sommaren 2021.

Totalentreprenör: JSB 
Foto: Bonova

Björksäter 2, Hässleholm

I samarbete med Wästbygg kommer TS Byggkoncept att utföra betongentreprenaden på Björksäter 2 i Hässleholm.
TS Byggkoncept har som huvudsaklig uppgift att forma, armera, gjuta och glätta den nya grunden till ett modernt äldreboende.

Lyckan, Älmhult

TS Byggkoncept har i samarbete med K-fastigheter fått förtroendet att utföra takentreprenaden på projektet Lyckan i Älmhult.

Projektet består av två stycken flerbostadshus på totalt 16 hyresrätter och ett komplementhus.

Pålsteken, Limhamn

Efter tidigare goda samarbeten med Gunnar Karlsen fick vi denna gång förtroendet att vara med att utföra installation av ventilationssystemet på̊: 
– Ventilationsaxlar
– Ventilationsaggregat
– Ventilationsledningar
– Ventilations installation i samtliga lägenheter
– Brandspjäll och fläktinstallationer i underjordiskt garage.

Projektets läge Pålsteken ligger ute på̊ Ön i Limhamn, totalt kommer 128 hyresrätter i fem våningar samt källare, vind och ett underjordiskt garage att byggas.
Projektet sträcker sig från Q4 2018 till Q3 2020.

Foto: Comotion

Pålsteken, Limhamn

Efter tidigare goda samarbeten med Gunnar Karlsen fick vi denna gång förtroendet att vara med att utföra installation av ventilationssystemet på̊: 
– Ventilationsaxlar
– Ventilationsaggregat
– Ventilationsledningar
– Ventilations installation i samtliga lägenheter
– Brandspjäll och fläktinstallationer i underjordiskt garage.

Projektets läge Pålsteken ligger ute på̊ Ön i Limhamn, totalt kommer 128 hyresrätter i fem våningar samt källare, vind och ett underjordiskt garage att byggas.
Projektet sträcker sig från Q4 2018 till Q3 2020.

Foto: Comotion

Ophelias brygga, Helsingborg

Efter tidigare gedigna samarbeten med Serneke fick
TS Byggkoncept återigen frågan på ett nytt spännande projekt.  Denna gång stomkomplettering på Ophelias brygga på Oceanhamnen, ett av Helsingborg prima projekt.

Ophelias brygga kommer inneha totalt 124 bostadsrätter i varierande storlekar från mysiga 1: or till storslagna 5: or utrustade med stora fönsterpartier som är tänkta att återspegla Öresunds omgivna vatten.

Stadsdelen liksom projektet är noga projekterat med hög grundstandard och miljösmarta lösningar, där ibland solceller på taket och innovativa lösningar för att bidra till biogasproduktion och vattenrening.

 

Hängmattan 1, Lund

I samarbete med Resona entreprenad har TS Byggkoncept fått förtroendet att utföra stomkomplettering på projektet Hängmattan 1 i Lunds kommun.

Här i entrén till området har arkitekterna skapat ett spännande hus sammansatt av tre huskroppar och en plåtfasad som sträcker sig upp på taket. Balkonger ger milsvid utsikt över radhusen Jengis Khan i söder eller parken tvärs över vägen.

Parken 3, Västra hamnen, Malmö

TS Byggkoncept har i samarbete med Ikano Bostadsproduktion fått förtroendet om att utföra grundläggningsentreprenad till nytt kvarter i Västra hamnen i Malmö.

4 000 kvm platsgjutet garage!

SERNEKE Oceanhamnen Helsinborg

SERNEKE och Sundsprojekt driver flertal byggprojekt på Oceankajen i Helsingborg.

TS Byggkoncept har fått förtroendet att utföra betongentreprenad, fönstermontage, stomkomplettering, snickeri, mm.

Blekingesjukhuset, Karlskrona

Skanska har tecknat avtal med landstinget Blekinge att bygga en ny modern sjukhusbyggnad vid Blekingesjukhuset i Karlskrona.

I samarbete med Gunnar Karlsen Sverige AB utför vi på TS Byggkoncept ventilationsmontage.

TS Byggkoncept Oceankajen

Oceankajen & Tre vågor, Helsingborg

Med ett angenämt samarbete med Serneke Bygg fick TS Byggkoncept äran att få vara med på stomkomplettering på projekten Trevågor/Oceankajen.

TS Byggkoncept utför diverse snickeriarbeten.

Första spadtaget av projekt Oceankajen & trevågor påbörjades våren 2018, beräknad inflyttning våren 2019.

Oceankajen & Tre vågor beskriv som första parkett mot havet, luftiga lägenheter med läcker utsikt över Helsingborg City på ena sidan och Öresund på andra sidan, husen kommer att rymma allt från smarta, välplanerade ettor till stora eleganta takvåningar.

Oceankajen & Tre vågor- Få semesterkänslan hela året!

Kronetorppark, Arlöv

TS Byggkoncept har utfört komplett montage av betongstomme, takvåning i trä, montage av skalväggar, massiva väggar, plattbärlager och prefabricerade trappor, samt halvsandwich med fasadarbeten i puts och tegel. Armering, betonggjutning, montage är av stålbalkar och svetsarbeten. Väggar är gjorda i stålkonstruktioner med inbäddade delar av svetsplåtar, inklusive svetsning. 

VI har utfört samtliga betongelement, färskbetong och armering, samt takvåning i träkonstruktion.

Utfört montage inkluderar kompletta innerväggar, badrum, fönster, dörrar, parkett, kök, kakling, mm.

Fasadentreprenader, Arlöv

TS Byggkoncept har i samarbete med bland annat Kronetorppark utfört fasad entreprenad till Kvarter 1, Kvarter 2 och Kvarter 3.

Vi tackar för förtroendet även till Norlandias förskola Boken.

Kv. Kamelen, Malmö

Tillsammans med BAB Bygg har TS Byggkoncept fått förtroendet att utföra fasadentreprenad på kv. Kamelen.

TS Byggkoncept kommer med sina yrkesarbetare utföra fasadarbeten på samtliga byggnader på projektet. Fasadbeklädnaden på byggnaden kommer att vara av bland annat puts, klinkers och tegel.

Den gamla polisstation togs ur bruk 2015 och skall nu bli flerbostadshus med 122 unika lägenheter. Förutom den gamla byggnaden har det byggts 3 nya byggnader på innergården intill gamla polishuset.

Foto: Riksbyggen