Projekt

TS Byggkoncept är ett självklart val vid entreprenad lokalt förankrade i Skåne. Vår ambition är att växa och bli en ledande aktör inom bygg!

Några utvalda referensprojekt

Vi utför alla typer av bygguppdrag som t. ex. entreprenad, betongarbeten, armeringsarbeten och ventilationsarbeten. Här nedan är några av våra senaste projekt som visar vårt breda utbud av tjänster. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av mer information om tidigare projekt.

Parken 3

TS Byggkoncept har i samarbete med Ikano Bostadsproduktion fått förtroendet om att utföra grundläggningsentreprenad till nytt kvarter i Västra hamnen i Malmö.

4 000 kvm platsgjutet garage!

SERNEKE Oceanhamnen Helsinborg

SERNEKE och Sundsprojekt driver flertal byggprojekt på Oceankajen i Helsingborg.

TS Byggkoncept har fått förtroendet att utföra betongentreprenad, fönstermontage, stomkomplettering, snickeri, mm.

Blekingesjukhuset

Skanska har tecknat avtal med landstinget Blekinge att bygga en ny modern sjukhusbyggnad vid Blekingesjukhuset i Karlskrona.

I samarbete med Gunnar Karlsen Sverige AB utför vi på TS Byggkoncept ventilationsmontage.

TS Byggkoncept Oceankajen

Oceankajen & Tre vågor, Helsingborg

Med ett angenämt samarbete med Serneke Bygg fick TS Byggkoncept äran att få vara med på stomkomplettering på projekten Trevågor/Oceankajen.

TS Byggkoncept utför diverse snickeriarbeten.

Första spadtaget av projekt Oceankajen & trevågor påbörjades våren 2018, beräknad inflyttning våren 2019.

Oceankajen & Tre vågor beskriv som första parkett mot havet, luftiga lägenheter med läcker utsikt över Helsingborg City på ena sidan och Öresund på andra sidan, husen kommer att rymma allt från smarta, välplanerade ettor till stora eleganta takvåningar.

Oceankajen & Tre vågor- Få semesterkänslan hela året!

Kronetorppark

TS Byggkoncept har utfört komplett montage av betongstomme, takvåning i trä, montage av skalväggar, massiva väggar, plattbärlager och prefabricerade trappor, samt halvsandwich med fasadarbeten i puts och tegel. Armering, betonggjutning, montage är av stålbalkar och svetsarbeten. Väggar är gjorda i stålkonstruktioner med inbäddade delar av svetsplåtar, inklusive svetsning. 

VI har utfört samtliga betongelement, färskbetong och armering, samt takvåning i träkonstruktion.

Utfört montage inkluderar kompletta innerväggar, badrum, fönster, dörrar, parkett, kök, kakling, mm.

Fasadentreprenader

TS Byggkoncept har i samarbete med bland annat Kronetorppark utfört fasad entreprenad till Kvarter 1, Kvarter 2 och Kvarter 3.

Vi tackar för förtroendet även till Norlandias förskola Boken.